PhalanxoflegendZ Ver 4.5

gENAp SeTaHun BeRoPerASi

HARI INI !!!
Dengatlah sini wahai rakyat jelata...genaplah sudah setahun beroperasi...merapatkan jurang antara kita...ruang berbicara ...mengukir tinta...mencurah idea....apa lagi ek ?ok la tuh.....sudah setahun berlalu....mula2 sikit jer org yg melawat blog ni...igatkan tak kan ada sambutan....Alhamdulillah....dengan usaha yang jitu....berjaya juga....Ingat lagi...first sekali yg melawat blog nh....nama dia ek ?...nama dia SYUK....orang pertama yang melawat blog ni.... pastu buatlah publisiti sikit... akhirnya.... berjaya juga.... group first sekali dekat Friendster laa....susah gak nak masuk...yelah...tak tahu macam mane nak post.... group tuh ZAID yang buat.... Aku pun terpikir...macam mana la orang yang tak ada akaun Friendster....so..tiba2 jer...aku teringat pasal satu laman yang menyediakan ruang orang utk jadi penulis dalam satu blog...BLOGGER.COM....
bermulalah madah kita semua....utk pengetahuan korang dalam bulan nih jer , blog ni dilawati sebanyak 770 kali....dalam sehari pulak , lepas kita semua habis SPM ni...paling banyak ialah seramai 91 kali....banyak tuh... apa2 pun...terima kasih sebab korang semua membantu aku jua & admin2 yang lain dalam memantapkan blog kita nh !!! .... kita lawan website Form3 tuh....

MaJuLaH BLoG PhaLAnX !!

(statistik blog batch)
- kLik gaMbar Utk BesaRkan -


*sapa2 nak jadi writer .. hantar emel kat aku... ( hafiz_sasuke@yahoo.com)

2 comments:

MiztER MURTphalanx! said...

TAHNIAH to Hafizzuddin n sumer admin2 yg heBat.. Bgos2 ana suke tgk kiter berkembang n terus MAJU... Tahniah kepada semua..!!!
ONCE A PHALANX ALWAYS A PHALANX

Anonymous said...

go PHALANX!!

Related Posts with Thumbnails