PhalanxoflegendZ Ver 4.5

saudara dan saudari yg ku kasihi sekalian....

aku dapat komen2 yg memberangsangkan pasal post aku sblm ni...tp kalau korng bace betul2....aku dah nyatakan aku takde niat nak attack sesiape....itu cuma observation aku selama aku tinggal kat sepintar....KPD SAUDARA MUHAMMAD AMEEN....aku taw pengetahuan agama aku x sehebat kau,tp at least aku jujur menyatakan pendapat aku...aku puji sesape yg dah mengaku die hipokrit,tp aku kesian sgt dekat sape2 yg masih x sedar/buat2 x sedar die hipokrit....peace no war ok ??

1 comments:

syaffourteenth92 said...

assalamualaikum semua..nie syaf nie...sowy la law aku byk bwat salah kat kowg..aku nak kowg taw yg aku amat sygkan batch ini..namun kta tiada jodoh..biarpown mawi dan ekin da bertemu jodoh..namun da tersurat aku terpaksa berpisah dengan kowg..namun mungkin kita masih ada ruang untuk bjumpa..aku amat merindui detik manis dahulu..oleh itu,aku dengan tidak malunye menganggap aku masih lg dalam batch kowg..so,ayuhlah kta berusaha mencemerlangkan diri kta untuk menghadapi SPM yg bakal tiba..aku doakan agar aku dan kowg cemerlang semuanya..kowg doa tuk aku same eh?kay la..da byk mencarot nie..nanti aku nanges x henti kang..kay la..SAYANG KOWG SUME!

Related Posts with Thumbnails